Welkom in de groene wereld van Gruun

Welkom in de groene wereld van Gruun

Welkom in de wereld van Gruun. Wij geloven dat planten goed voor je zijn. Op heel wat manieren.
Planten maken je energieker, blijer en gezonder. Met de juiste tips & tricks helpen we je graag bij het verzorgen van je groene vrienden. Of je nu één plant hebt of een hele urban jungle.

Gruun: een huis vol planten

Haal de natuur naar binnen voor een gezondere leefomgeving

Nieuwsgierig naar wat de natuur met je doet? Planten zuiveren de vaak droge en ongezonde lucht in je huis. Ze halen er CO2 en schadelijke stoffen uit. En geven je vervolgens zuurstof terug. Bovendien zorgen je groene vrienden voor een hogere luchtvochtigheid. De voordelen voor jou?

  • Je wordt minder snel verkouden.
  • Je hebt minder last minder last van allergieën.
  • Je voelt je minder suf.
  • Je krijgt minder last van hoofdpijn.
  • Je slaapt beter.

Naast een hip item in je interieur helpen ze dus ook je gezondheid vooruit. Heerlijk toch?

Creëer je eigen binnenparadijs

Je ziet kamerplanten meer en meer opduiken. In interieurmagazines, designwinkels en op Instagram. Kamerplanten zijn opnieuw hip. Grote, weelderige planten zijn een must voor een tropisch uitziend interieur. Maar je kunt evengoed met kleine exemplaren op strategische plekken aan de slag. Gruun inspireert je graag voor meer groen in huis. Check onze verzorgingstips voor jouw kamerplant, ga aan de slag met interieurideeën en bekijk onze supereenvoudige video’s om de basics van planten onder de knie te krijgen.

Laat je vooral niet vertellen dat een plant te veel werk is, te veel ruimte inneemt of enkel voor gevorderden is. Met een beetje voorbereiding en met veel liefde ga je jarenlang van je planten genieten.

Je planten zorgen voor een eigen verhaal

Met planten in huis zal je al snel merken dat je huis er levendig gaat uitzien. Tenslotte zijn je planten ook organismen die ademhalen, groeien en bloeien. Je kunt oneindig variëren met potten en combinaties, maar ook met de plaats waar je je kamerplanten neerzet.

Je hoeft je planten niet eindeloos te inspecteren, maar het is goed als je plotse veranderingen even opmerkt. Krijgt je groene vriend opeens bruine punten? Staat je plant er slapjes bij of merk je kleine beestjes op? Ga aan de slag met onze tips of stel ons je vraag. Zo kan jij weer volop genieten van een gezonde plant 🙂

plant verzorgen