Over ons

Over ons

Hallo, wij zijn GRUUN. Dat zijn: Saskia en Sara, altijd met onze vingers in het groen, in de weer met onze groene of bloeiende kamerplanten, zoekend naar het beste licht en de ideale omstandigheden. Zijn we niet bezig met (kamer)planten, dan vind je ons in de volkstuin of aan het lezen in een groen boek.

In 2017 plantte Saskia de eerste zaadjes van GRUUN, de blog voor wie van groen houdt. Of je nu een eenzame cactus bezit, of een heuse urban jungle, we leggen je met liefde uit hoe je jouw kamerplanten alle zorg kan geven die ze nodig hebben. Of ze nu nog een kleine groene uk zijn, of de bloeiende trots van je woonkamer. Aan wie net leerde hoe je zonder morsen moet verpotten, of voor wie al jaren met z’n groene vingers leeft.

Sinds 2022 schrijft zus Sara mee aan GRUUN. En lees je op onze blog niet enkel over kamerplanten, maar ook over eetbaar tuinieren, alles wat je kan eten én groeien in een pot.

Samenwerken met Gruun

Ben je als merk of bedrijf geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Je kunt rechtstreeks met ons contact opnemen via saskia@gruun.be of bekijk de mediakit van Gruun.