Over GRUUN

GRUUN, dat zijn: Saskia en Sara, altijd met onze vingers in het groen, in de weer met onze groene of bloeiende kamerplanten, zoekend naar het beste licht en de ideale omstandigheden. Zijn we niet bezig met (kamer)planten, dan vind je ons in de tuin of aan het lezen in een groen boek.

In 2017 plantte Saskia de eerste zaadjes van GRUUN, de blog voor wie van groen houdt. Of je nu een eenzame cactus bezit, of een heuse urban jungle, we leggen je met liefde uit hoe je jouw kamerplanten alle zorg kan geven die ze nodig hebben. Of ze nu nog een kleine groene uk zijn, of de bloeiende trots van je woonkamer. Aan wie net leerde hoe je zonder morsen moet verpotten, of voor wie al jaren met z’n groene vingers leeft.

Sinds 2022 schrijft ook Sara mee aan GRUUN. En lees je op onze blog niet enkel over kamerplanten, maar ook over eetbaar tuinieren, plukbloemen en alles wat je kan eten én groeien in een pot.

Vragen voor GRUUN

We willen jou als plantenliefhebber helpen om je planten beter te leren kennen. Daarom proberen we zo veel mogelijk antwoorden op onze blog te geven. Heb je nog een andere of specifieke vraag rond een bepaalde plant? Laat het ons weten en stuur ons even een mail. We kunnen je niet altijd persoonlijk beantwoorden, maar we proberen veelgestelde vragen in onze blogs een antwoord te geven.

Samenwerken met GRUUN

Ben je als merk of bedrijf geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Je kunt rechtstreeks met ons contact opnemen via saskia@gruun.be of bekijk de mediakit van Gruun.